Vai ai contenuti

Objectius

Qui Som? Chi siamo?

Amics de Catalunya a Itàlia  vol organitzar trobades tant de caire formal com informal, és a dir, per a tots els gustos.

La primera feina que estem fent és la de crear una red entre nosaltres i el Piemont. Posar en comù arrels i crear moments de condivisió.

Volem organitzar periodicament tallers de cuina catalana, i mica en mica poder crear altre tipus de Tallers mes epecifics lligats a la literatura, economia, etc....

Evidentment aquests moments volem que siguin acompanyats perquè cadascù que ho desitgi pugui aportar els seus comentaris en el sopar-tertúlia.

També volem organitzar activitats de caire més informals com la festa del Tió per Nadal, tasts de vins i caves i perquè no.... calçotades i altres moments per menjar!

La nostra voluntat és de respectar i celebrar el calendari català de celebracions, especialment els dies de Sant Jordi (23 d´abril), Sant Joan (24 de juny), Diada Nacional de Catalunya (11 de setembre) i la castanyada (1 de novembre).

Amics de Catalunya a Itàlia vol estimular i encoratjar l´establiment de relacions d´amistat entre els seus membres i simpatitzants. Voldriem aconseguir tenir un espai de trobada on, com qualsevol grup d´amics, per posar-se al dia i fer petar la xerrada. Amics de Catalunya a Itàlia vol fomentar amb naturalitat els vincles d'amistat entre els qui hi col.laboren. Per una estona ens semblaria d'estar a Catalunya!

Amics de Catalunya a Itàlia  no fa en cap cas funcions consulars o d´assistència. En aquest cas, cal adreçar-se a les Autoritats corresponents. De totes maneres, estem treballant per poder oferir un servei d´orientació als nouvinguts catalans, per tal de facilitar la seva integració a l´estil de vida i costums a Itàlia.

Us mantindrem informats.

Torna ai contenuti